1 oktober 2019 Vrouw raakt macht over het stuur kwijt en ramt verkeersbord omver

Vrouw raakt macht over het stuur kwijt en ramt verkeersbord omver

APELDOORN – Dinsdag aan het einde van de middag heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de rotonde Aluminiumweg – Laan van de Westenenk in Apeldoorn. Hierbij raakte een vrouw lichtgewond.

Het ongeval vond rond 17.44 uur plaats. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Het ambulancepersoneel ontfermde zich over de bestuurster van de auto terwijl de politie getuigen verklaringen opnam.

De vrouw zou uit de richting komen van de Laan van de Westenenk (Ugchelseweg kant) en nam zij half de rotonde. De bestuurster dacht dat zij verkeerd reed en probeerde haar stuur om te gooien waarna zij de macht over het stuur is verloren. De mevrouw ramde een verkeersbord en kwam aan de andere kant van de weg tot stilstand.

De schade aan zowel de auto als het verkeersbord zijn groot. Ondanks dat de klap hard zou zijn geweest, raakte de vrouw slechts lichtgewond, zij hoefde na controle in de ambulance dan ook niet mee naar het ziekenhuis. Zij is door de politie naar huis gebracht. De auto is door een bergingsbedrijf afgesleept. De gemeente is in kennis gesteld met betrekking tot het verkeersbord.

Foto’s Luciano de Graaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *