Twee zwaargewonden bij ernstig ongeval in Uddel

Uddel – Op de Uddelerveen in Uddel heeft vrijdagavond rond 21.35 uur een ernstig ongeval plaatsgevonden. Hierbij zijn twee zwaargewonden gevallen. 

Het ongeval gebeurde in het buitengebied van Uddel. Hulpdiensten kwamen in grote getallen ter plaatse voor de hulpverlening. Drie ambulances, 4 brandweerwagens en meerdere politiewagens kwamen ter plekke. Bij aankomst werd al snel duidelijk dat de situatie ernstig was. Een van de inzittenden bleek namelijk niet bij kennis en werd direct door de hulpverleners gereanimeerd.

De brandweer kwam ter plaatse omdat de personen bekneld zou zitten. De brandweer heeft geassisteerd om de slachtoffers uit het voertuig te halen. De slachtoffers zijn nadat zij zijn gestabiliseerd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Een van de twee met spoed vertrokken ambulances, stopte bij de A1, dit om dat daar een traumahelikopter was geland. De MMT arts is vervolgens in de ambulance gestapt waarna zij naar het ziekenhuis in Utrecht zijn gereden waar ook het ander slachtoffer naar toe is gebracht. 

De familie van de slachtoffers zijn door de politie in kennis gesteld. Over de toedracht van het ongeval is niks bekend. Bij het ongeval zou geen andere voertuigen zijn betrokken. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeval.

De weg zal daarom ook de komende uren zijn afgesloten.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *