Politie zoekt 3 mannen na incident in Westenenkerpark

APELDOORN – In het Westenenkerpark zijn zondagavond twee mensen, een jongen en een meisje, lastig gevallen door drie mannen. Het incident vond rond 23.30 plaats.

De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse en troffen de twee slachtoffers aan. De politie heeft met hun gesproken waarna de politie een onderzoek is gestart. Na verluidt zou een van hen, een meisje, vast zijn gepakt aan haar arm. Wat de mannen van het de twee wouden.

De politie heeft een deel van het Westenenkerpark afgesloten voor onderzoek. Ook werd de Zilverweg afgesloten. Dit om sporen vast te leggen van de mogelijke daders.

Ook statte de politie direct een zoekactie naar de drie mannen. Hierbij werd ook gebruik gemaakt van Burgernet, zo kregen mensen een berichtje via hun telefoon met het signalement van de drie mannen. Dat was als volgt: Een blanke man, rood shirt/jas, blond kort haar. ongeveer 17/20 jaar oud, 165 cm lang en had een slank postuur. De andere twee mannen waren getint een van hen had slank postuur en droeg donkere pet. En was ongeveer 20 jaar oud en was 165 cm lang. De andere man droeg een donkere jas met iets wits op zijn mouwen. Hij had een Normaal postuur en had donker haar. Hij was ongeveer 21 jaar oud.

De politie heeft de slachtoffers overgebracht naar het politiebureau waar een aangifte wordt opgenomen. Hoelang het onderzoek in het park nog gaat duren is niet bekend.

De politie kan nu nog niet reageren maar hoopt morgen in de loop van de dag meer duidelijkheid te kunnen geven. Of dit incident te maken heeft met het steekincident na een mislukte beroving zo’n 2 kilometer verderop van afgelopen vrijdag is niet bekend.

Foto: Luciano de Graaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *