Politie met meerdere eenheden naar verkeersruzie

APELDOORN – De politie is vrijdagochtend met meerdere eenheden met spoed ter plaatse gekomen aan de Aristotelesstraat in Apeldoorn nadat er bij de meldkamer 112 een telefoontje was binnen gekomen van een verkeersruzie.

De politie kreeg een telefoontje van een verkeersruzie, een vuilniswagen moest achterruit rijden om een paar containers te kunnen legen, een automobilist die achter de vuilniswagen stond begon te toeteren omdat hij dacht dat de vrachtwagenchauffeur hem niet in de gaten had. Dit bleek wel zo te zijn want de vrachtwagen had een achterruit rij camera. De vrachtwagenchauffeur stapte uit en sprak een inzittende aan van de auto waarna er een woordenwisseling ontstond.

Volgens politiewoordvoerder Frank Valk bleef het daar ook bij “Wij zijn met meerdere eenheden met spoed die kant op gegaan omdat er zo’n 10 personen bij het incident betrokken zouden zijn, gelukkig liep het met een sisser af. Nadat wij beiden hebben partijen hebben aangesproken kon ieder zijn eigen weg weer vervolgen en zijn wij weer uit de wijk vertrokken” Aldus de woordvoerder.

Foto: Luciano de Graaf – Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *