Gewonde na steekincident in Apeldoorn

APELDOORN – Bij een steekpartij op de Rijnstraat is in de nacht van vrijdag op zaterdag 20 juli een man gewond geraakt. Het slachtoffer, een man, zou volgens de politie in slechte toestand naar het ziekenhuis te zijn overgebracht. 

Het incident vond rond 0.30 uur plaats toen de man op de kruising Oude Beekbergerweg – Rijnstraat in Apeldoorn zuid fietste en hij werd aangesproken door drie mannen. De drie mannen vroegen om geld maar de man weigerde dit af te geven. Op het moment dat de man wou weg rijden werd hij in zijn linkerzij gestoken met een scherp voorwerp. De man fietste in paniek en al bloedend weg over de Rijnstraat waar hij bij toeval een politieauto tegen kwam. De gewonde man werd direct door de agenten geholpen, zij alarmeerde een ambulance. Zij hebben de man uiteindelijk met een steekwond overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft ter plaatse direct onderzoek verricht. De omgeving werd hiervoor enige tijd afgesloten. Naast het onderzoek ging de politie ook direct opzoek naar de drie mannen, zij zijn tot op heden niet aangetroffen laat een politiewoordvoerster weten. 

De politie roept getuigen zich te meldden en vragen omwonenden om naar hun camerabeelden te kijken of hierop de drie mannen te zien zijn en of het incident is vastgelegd. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *