Fietser geschept op rotonde en raakt gewond

Apeldoorn – Maandagavond heeft er op de rotonde Laan van de Westenenk met de Aluminiumweg in Apeldoorn een ongeval plaatsgevonden. Hierbij raakte een fietser gewond.

Het ongeval gebeurde rond 20.20 uur. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Omstanders hadden zich ondertussen al over het slachtoffer ontfermd. De hulpdiensten namen de zorg over. De fietser is na behandeling ter plaatse overgebracht naar het ziekenhuis. Over de ernst van zijn verwondingen is niets bekend.

De oorzaak van de aanrijding moet nog worden onderzocht. De verkeersongevallen analyse komt ter plaatse om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval. De botsing is namelijk behoorlijk hard gegaan.

De fiets van het slachtoffer ligt namelijk zo’n 5 a 10 meter verder dan de oversteekplaats. De rotonde is om die reden enige tijd afgesloten. De auto heeft behoorlijke schade opgelopen en zal na het onderzoek moeten worden afgesleept.

Reizigers van lijn 1 richting het ziekenhuis moeten rekening houden met enige vertraging. De bus moet namelijk omrijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *