Bestuurder (17) dodelijk ongeval Uddel had geen rijbewijs

Uddel – De bestuurder van de auto die afgelopen vrijdag tegen een boom botste in het buitengebied van Uddel had geen rijbewijs. Dat laat de politie vandaag weten.

De bestuurder, een 17 jarige jongen reed samen met zijn bijrijder, een man van 26 vrijdagavond op de Uddelerveen in het buitengebied van Uddel. Rond 21.30 raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt en botste tegen een boom. Beide raakte in eerste instantie ernstig gewond maar de 26 jarige bijrijder overleed snachts in het ziekenhuis alsnog aan zijn verwondingen.

De politie liet toen weten dat er onderzoek werd gedaan en dat er werd onderzocht of de bestuurder een rijbewijs had. Dit blijkt na onderzoek dus niet het geval. De bestuurder wordt nu dus niet meer alleen als slachtoffer gezien maar ook als verdachte.

De politie heeft de 17 jarige jongen nog niet kunnen horen, hij moet eerst herstellen laat de politie weten. Hij heeft namelijk net meerdere operaties achter de rug, wanneer hij hersteld is gaan wij hem verhoren aldus de politie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *