Auto rijdt door na aanrijding in Apeldoorn

APELDOORN – De politie is op zoek naar een automobilist die betrokken zou zijn geweest bij een aanrijding op de Marchantstraat in Apeldoorn. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Het ongeval gebeurde rond 17.25 uur. De melder gaf in eerste instantie in shock de Aluminiumweg hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse maar na korte tijd zoeken bleek de aanrijding op de Marchantstraat te wezen. De ambulancedienst heeft de inzittenden van de voertuigen gecontroleerd. In een van de voertuigen zaten drie kinderen, onder wie een baby. Zij zijn gecontroleerd door het ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De kinderen kregen van de politie een traumabeertje en gingen met de ambulancebroeders op de foto. De politie hielp ondertussen met het uitwisselen van de gegevens en het vrij maken van de rijbaan.

Twee auto’s liepen dusdanige schade op dat zij eigenlijk niet meer verder konden rijden en moesten worden afgesleept. Bij de aanrijding waren 4 voertuigen betrokken. Een vierde voertuig, tevens het laatste voertuig is na de botsing door gereden.

De politie roept getuigen op zich te melden. De bestuurder kan zich zelf natuurlijk ook melden bij de politie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *