Albatross wint van Helios

Zondagmiddag speelde Albatross thuis tegen Helios uit Deventer. De club uit Deventer speelt nergens meer om; Albatross in tegen speelt nog voor de degradatie strijd. Elke punt die Albatross nu pakt is dus belangrijk.

Albatross begon de wedstrijd sterk, ondanks een paar kansen bleef de stand 0-0. Ook Helios probeerde druk te zetten naar voren. Albatross wist hier goed mee om te gaan en wist zelf te scoren waardoor de ploeg van Wilco op een 1-0 voorsprong kwam. Helios creƫerde voor rust geen kansen meer en ook Albatross leek even gas terug te nemen. Ruststand 1-0.

Foto: Luciano de Graaf

De tweede helft begon Helios wat sterker en wou een snelle goal maken zodat de stand weer gelijk werd. Dit gebeurde echter niet. Albatross wist wel te profiteren en scoorde de 2-0 en 3-0 vlak achter elkaar.

De spelers van Helios zagen er verslagen uit en voetballend was dat ook wel te zien. De verdediging stond niet goed waardoor Albatross steeds gevaarlijk voor de goal kwam.

Albatross wist zelfs nog te scoren waardoor de stand op 4-0 werd gebracht. Helios kreeg nog een kans via de nummer 20, hij maakte zijn kans keurig af en de stand werd op 4-1 gebracht. Dit was tevens de eindstand.

Foto: Luciano de Graaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *