17 juni 2018 Albatross verliest van Turkse Kracht Deventer

Albatross verliest van Turkse Kracht Deventer

Zondagmiddag werd er op sportpark Ugchelen, een spannende wedstrijd gespeeld tussen Albatross en Turksekracht Deventer. De wedstrijd ging om degradatie en promotie voor de 3e klasse. 

Iets na 14.00 werd er afgetrapt. De wedstrijd begon goed voor de club uit Ugchelen, er werden kansen gecreĆ«erd en er werd goed rond gespeeld, helaas gingen de kansen naast of belande de bal in de handen van de Turkse keeper. 

Turksekracht kwam nauwelijks aan de bal, maar na ongeveer 20 minuten spelen wist een speler van Turksekracht zich te ontlopen aan een verdediger en werd het toch 0-1 voor de club uit Deventer.  

Vlak voor rust kon Sander van Hal de gelijkmaker scoren en stond het 1-1 op het scorebord, met nog 5 minuten te gaan tot aan de rust liepen supporters al richting de kantine, maar in die vijf minuten tijd wist Turksekracht wederom te scoren en stond het 1-2. Dit was ook meteen de ruststand 1-2 voor de club uit Deventer.

De tweede helft was Albatross wederom de betere ploeg, wel gingen steeds meer ballen fout en werden onderschept door de tegenstander, die overigens steeds feller begon te voetballen. 

De scheidsrechter liet zich niet van de pas brengen. In de 70e minuut werd het wat grimmiger nadat een speler van Albatross werd vast gepakt, hij kreeg een vrij trap mee maar stond volgens supporters van Turksekracht na de overtreding op een voet van een speler. De speler maakte een paar mooie koprollen over het veld in de hoop dat de scheidsrechter de speler een gele kaart zou geven. De speler begonnen toen met wat duw en trek werk waarop de scheidsrechter de wedstrijd even moest stil leggen. Nadat de gemoederen weer weg waren trok de scheidsrechter twee gele kaarten een voor Albatross en een voor Turksekracht. Ondanks dat Turksekracht steeds feller begon te voetballen kreeg Albatross steeds meer kansen, in de 82e minuut schoot een speler van Albatross op de goal de keeper pakte de bal maar draaide met bal zo de goal in DOELPUNT was het, maar de grensrechter kon het niet helemaal zien terwijl de bal zeker een halve meter over de lijn is geweest. 

Dit was meteen de laatste kans voor Albatross. Eindstand 1-2 in het voordeel van Turksekracht die na de wedstrijd een feestje bouwden. Het feestje eindigde toch nog in een andere situatie dan dat er werd verwacht supporters gingen met me kaar op de vuist. Gelukkig raakte voor zover bekend niemand ernstig of dusdanig gewond dat er iemand naar het ziekenhuis hoefde. De rust keerde na zo’n 15 minuten weer terug waarna de meeste supporters het sportterrein al hadden verlaten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *