Albatross verliest tegen Lochem

Albatross speelde zondagmiddag 14 april een thuiswedstrijd tegen Sv Lochem. Albatross heeft het de laatste weken lastig. Nu al helemaal nadat er meerdere spelers zijn geschorst, na het behalen van een gele kaart in de wedstrijd van afgelopen week uit bij Turkse Kracht, die werd verloren met 3-2.

Albatross wist dat het een moeilijke wedstrijd ging worden, maar wist ook dat zij niet kansloos waren. Toen de Arbiter om 14.00 aftrapte was al wel snel duidelijk dat Lochem, al snel een doelpunt wilde maken. Dit lukte dan ook in de 5e minuut toen Lochem een vrije bal kreeg. De bal werd voorgegeven en werd goed binnen gekopt waardoor de stand al snel op 0-1 stond.

Albatross probeerde wel meer druk te leggen op Lochem door steeds sneller de bal naar voren te schieten en Julian te laten lopen richting het doel van de tegenstander. Dit resulteerde in meerdere gevaarlijke kansen, maar de bal wou het doel niet in.

Beide ploegen wisten voor rust niet meer te scoren. De ruststand 0-1.

De tweede helft leek Albatross sterker te zijn begonnen. Albatross kreeg een paar gevaarlijke kansen, echter wisten ze wederom de bal niet in het net te krijgen. Na een aanval van Albatross, kreeg Lochem een counter. Een verdediger van Albatross, haalde de speler van Lochem onderuit en kreeg hier door een vrije bal tegen en een gele kaart. De bal lag op zo’n 20 meter van het doel, achter de bal stond de nummer 10 van Lochem die ook de 0-1 maakten. De vrije bal ging rechtstreeks op het doel af en belandde in het net 0-2 voor Lochem.

Met nog 20 minuten te spelen was het nog niet gedaan voor Albatross. Ondanks de 0-2 achterstand, wist Albatross toch telkens druk te zetten, en zelfs meerdere kansen te creƫren. Echter werden deze kansen niet benut.

In de 93 minuut floot de scheidsrechter af en verloor Albatross, hun tweede wedstrijd op rij.

Foto: Luciano de Graaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *