Albatross verliest in saaie wedstrijd van SV Vaassen

Zondagmiddag 14 oktober speelde de ploeg uit Ugchelen uit bij SV Vaassen. De wedstrijd onder leiding van Dhr. Rutten startte om 14.00. De eerste 20 minuten gebeurde niet veel spannends, beide ploegen kregen wat kansen. In de 35e minuut kwam SV Vaassen goed weg na een goede aanval van Albatross, Michel Berkhof speelde zijn tegenstander voorbij waarna hij een voorzet gaf, Julian Kirchhoff was voor Albatross dichtbij de 0-1 maar de bal ging er niet in maar tegen de paal.

Tot aan rust waren er wederom geen gevaarlijke kansen voor beide ploegen, de stand was dan ook na 45 minuten spelen 0-0.

Tweede helft

De eerste minuut van de tweede helft begon Albatross meteen slordig SV Vaassen profiteerde hier meteen van en schoot dan ook na 2 minuten spelen in de tweede helft de 1-0 binnen. De mannen uit Ugchelen moesten dus de knop om zetten en meer voorruit gaan voetballen. Toen Albatross speler Jordy Kluitenberg op zijn enkels werd getikt, meende hij een vrije trapt te krijgen. De scheidsrechter vond het geen overtreding waarop de speler Mongool zei tegen de arbiter. Deze hoorde dat en stuurde Kluitenberg onmiddellijk met een rode kaart van het veld af. Zo stond Albatross binnen 10 minuten 1-0 achter en ook nog met 10 man, en dat nog met 35 minuten spelen.

Maar toch werd Albatross niet weggespeeld door de matige thuis ploeg, Albatross was zelfs nog de laatste 15 minuten dichtbij de gelijkmaker, maar helaas. Na 93 minuten spelen vond arbiter Rutten het wel genoeg en floot af.

Zo eindigde de wedstrijd in een 1-0 nederlaag voor Albatross.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *