Albatross verliest in Deventer van Turkse Kracht

Deventer- Zondagmiddag 7 april speelde Albatross uit tegen Turkse Kracht Deventer. Albatross kan iedere punt momenteel wel gebruiken en moest dan ook aan de bak.

De wedstrijd werd om 14.30 afgetrapt in Deventer. Albatross begon de wedstrijd sterk en kreeg dan ook meerdere kansen. De eerste tien minuten wisten zij dan ook Turkse Kracht niet verder dan de middenlijn te laten komen. Wel was snel duidelijk dat Turkse Kracht op de counter aan het spelen was. In de twaalfde minuut resulteerde dit dan ook in een doelpunt en zo liep Albatross weer achter de feiten aan. Na het doelpunt van Turkse Kracht, leek het alsof de spelers van Albatross hun koppen liet hangen. Turkse Kracht profiteerde hiervan en wist nog voor rust de 2-0 te maken. In de eerste helft gebeurde er dan ook niks spannends meer en was de ruststand 2-0 in het voordeel van Turkse Kracht die na het eerste doelpunt, sterker begon te voetballen.

De tweede helft was een heel ander speel beeld dan de eerste helft. Turkse Kracht begon slap, Albatross had dat door en zetten druk naar voren. Ondanks grote kansen, leek de bal er maar niet in te willen. Naast dat de bal niet in de goal wou, ging de scheidsrechter ook nog een rol spelen in de wedstrijd. De arbiter trok kaart na kaart voor Albatross en terwijl hij voor de zelfde overtredingen de spelers van Turkse Kracht met een praatje er van af liet komen.

Turkse kracht profiteerde hier dus van maar tot dat een verdediger zich genoodzaakt voelde om een speler van Albatross naar de grond te duwen in het zestien meter gebied. De arbiter kon dan ook niet anders dan een strafschop geven. Aanvoerder Mark Tuijtel stond achter de bal maar miste de zwak in geschoten penalty. Albatross voelde dat zij sterker waren, de spelers van Turkse kracht kregen de laatste 15 minuten steeds vaker last van pijntjes. Albatross bleef druk zetten naar voren en dit resulteerde dan ook in een doelpunt. Met een paar minuten te spelen wist Albatross dat er nog wat in kan zitten om toch nog minimaal een punt te pakken. Vlak voor de 90e minuut leek dit dan ook te gebeuren toen Albatross de 2-2 maakten. Turkse Kracht had het echt lastig om de spelers van Albatross bij te benen.

Door de hoeveelheid blessures van Turkse Kracht kwam er een behoorlijk wat extra tijd bij. In de 96e minuut kreeg Turkse Kracht een corner, nadat de bal werd voor gegeven, belandde hij op het hoofd van een speler van Turkse kracht, een verdediger van Albatross kopte de bal uit de goal, maar de Arbiter zag dit anders en besloot dan ook een doelpunt toe te kennen voor Turkse kracht waardoor de stand op 3-2 werd gebracht.

De scheidsrechter floot de wedstrijd dan ook na de aftrap meteen af. En zo won Turkse Kracht van Albatross die meer verdient had deze wedstrijd op basis van de tweede helft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *