Albatross JO19-1 wint belangrijke wedstrijd tegen CCW

Zaterdagmiddag 6 april speelde de mannen van Albatross JO19-1 een belangrijke wedstrijd om de koppositie tegen CCW JO19-1. De trainer van Albatross Joran Mielard, heeft zijn mannen deze week nadrukkelijk laten weten dat dit een van de belangrijkste wedstrijden is van het seizoen en dat een overwinning nodig is. De wedstrijd onder leiding van scheidsrechter Theo van de Akker, werd om 14.45 afgetrapt. CCW begon de wedstrijd gevaarlijk, tot twee keer toe waren zij vlak bij een doelpunt. De verdediging van Albatross stond echter goed, en kon dit dus voorkomen. Na 25 minuten spelen werd Albatross wat gevaarlijker en nam het doel van CCW steeds vaker onder schot. Dit resulteerde niet tot een doelpunt. Na ongeveer 30 minuten spelen, kreeg Albatross een counter, Luke, de spits van Albatross was de verdediging te snel af en sprinten naar de goal van de CCW. Een verdediger die de achtervolging inzette, voelde zich genoodzaakt om de spits neer te halen wat een penalty tot gevolg was. De scheidsrechter vond een rode kaart niet noodzakelijk en liet dit dan ook achterwegen. De strafschop werd goed benut, door de nummer 10, Kevin van Ekeris. Daardoor stond de stand vlak voor rust 1-0 in het voordeel van de thuis ploeg. 

Dit was tevens ook de ruststand. 

De tweede helft begon slordig van beide kanten, zowel Albatross als CCW kregen geen tot nauwelijks kansen. Na 12 minuten te hebben gespeeld in de tweede helft kreeg CCW een corner. De bal belandde bij de tweede paal voor de voeten van een speler van CCW en hoefde er alleen zijn voet tegen aan te zetten. Stand 1-1. Albatross wist dat ze alles moesten geven om nog te kunnen winnen. 

Luke was een paar keer dicht bij de 2-1 maar de bal ging er helaas niet in. Maar dankzij goed druk zetten kreeg Albatross meerdere gevaarlijke kansen. In de 72 scoorde invaller Tom Heekelaar de 2-1, nadat spelers van CCW tijdens een corner niet zaten op te letten. Met nog 18 minuten te gaan bleef het gevaarlijk. In de 80e minuut kwam Luke nog een keer door de verdediging maar weer lukte het hem niet om de bal in het doel te krijgen. CCW bleef druk zetten want het moest nog een keer scoren om echt mee te blijven doen in de titel strijd. Dit lukte CCW niet. Albatross won verdient met een 2-1 overwinning en blijft daarmee de koploper in de 2e klasse. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *