Albatross JO17-1 Speelt gelijk in matige wedstrijd

Afgelopen zaterdag speelde Albatross JO17-1 tegen Teuge JO-17-1 op het sportpark in Ugchelen. De eerste helft speelde beide ploegen matig maar toch kreeg Albatross gevaarlijke kansen. Drie van deze kansen werden afgemaakt door de voorhoede. Dit was dan ook de tussenstand in de rust 3-0 voor de thuis spelende ploeg. 

De tweede helft begon beter aan de kant van Albatross. De trainers hadden in de rust gezegd dat er meer gevoetbald moest worden, helaas hield dit maar 5/10 minuten stand want daarna zakte Albatross helemaal in. Teuge wist zich door de verdediging heen te worstelen en de 3-1 te maken. Tien minuten voor tijd kreeg zowel een speler van Albatross als van Teuge een rode kaart en konden beide het speel veld verlaten. Na dit moment nam Teuge de leiding helemaal over en wist nog de 3-2 en 3-3 te maken. In de slotfase kreeg Albatross nog een vrije trap maar deze werd helaas niet binnen getrapt. 

Eindstand 3-3 in een matige wedstrijd. Had dit te maken met de hoge temperaturen?

Volgende week speelt de ploeg uit Ugchelen uit tegen de nummer 2 Victoria Boys laten we dan hopen dat de drie punten mee worden genomen naar huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *