AGOVV verliest in zwaar bevochten wedstrijd

Op zaterdagmiddag 14 april speelde AGOVV thuis tegen Blauw Geel. Om 15.00 werd er afgetrapt op sportpark berg en bos. AGOVV en Blauw Geel startte beide goed en kregen zo hun kansen maar de keepers van beide verenigingen lieten geen bal er in gaan tot vlak voor het einde van het rust signaal. Blauw geel kreeg een goede aanval en Marcel van Bruksvoort wist de aanval te verzilveren 0-1 (45min) De stand in de rust was dan ook 0-1 voor de Edenaren.

AGOVV begon de tweede helft sterk en binnen 2 minuten maakte Joey Bosz de verdiende 1-1. De club uit Ede liet het er niet bij zitten en bleef tegen druk geven, helaas voor hun stond de keeper van AGOVV steeds op de goede plek.

Toch bleef AGOVV kalm en na een mooie aanval wist de net in het veld gebrachte Yuri Brentjes de 2-1 te maken.

Blauw Geel vocht zich terug en bleef druk zetten op de achterhoede van AGOVV. Dit zorgde voor veel kansen, in de 86e minuut wist Kamai Bendadi een terug komende bal in de goal te schieten 2-2. AGOVV kreeg het lastig en dit was te merken in de extra tijd kreeg Marcel Bruksvoort die ook al de 0-1 binnenschoot de bal voor zijn voeten en wist de 2-3 te maken. De scheidsrechter had genoeg gezien en floot in de 93 minuut af.

Blauw Geel nam de drie punten mee naar Ede.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *