Twee gewonden bij ongeval in Apeldoorn; Auto belandt onderste boven

Apeldoorn – Op de Zwolseweg net buiten Apeldoorn heeft afgelopen nacht rond 02.00 uur een aanrijding plaatsgevonden. Hierbij raakte twee personen gewond.

Het ongeval gebeurde even na twee uur. Een automobilist raakte door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt, ramde een lantaarnpaal uit de grond en belandde vervolgens op de kop in een greppel, tegen een tuinhekje.

Hulpdiensten kwamen groots ter plaatse. De brandweer kwam ter plaatsen omdat er sprake zou zijn van beknelling. Bij aankomst van de brandweer bleek hier geen sprake van en hebben ze geassisteerd waarna zij al vrij snel retour konden. Wel raakte twee personen gewond, beide inzittenden van de auto, moesten zich laten behandelen door het ambulancepersoneel. Een van de twee bleek dusdanig letsel te hebben dat deze met spoed naar het ziekenhuis in Zwolle is gebracht. De andere kon na behandeling in de ambulance door familie naar huis worden gebracht.

De zwaar beschadigde auto is door een bergingsbedrijf afgesleept. De schade is groot. Voor de lantaarnpaal is een wegbeheerder in kennis gesteld. Zodat deze kan worden vervangen.

Over de exacte toedracht van het ongeval is nog niets bekend.

Foto’s Luciano de Graaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *