Over mij

Even voorstellen; Mijn naam is Luciano de Graaf, woonachtig in Apeldoorn. Mijn passie voor fotograferen is enkele jaren geleden begonnen. In 2015 ben ik begonnen met een goedkope en kleine camera, inmiddels fotografeer ik met de Canon 80D (Spiegelreflexcamera) en de Canon 1300D (Reserve, spiegelreflexcamera). 

Ik fotografeer voornamelijk 112 gerelateerde onderwerpen, maar maak ook beelden van voetbalwedstrijden, evenementen en soms opdrachten voor bedrijven, denk aan sfeerfoto’s, foto’s van een gebouw of kantoor. 

Ik ben werkzaam in de gemeente Apeldoorn en de buitenrand daar van. Ligt net aan de nieuwswaarde van een incident of opdracht. 

Ik fotografeer zelfstandig, dit begon voor mij als hobby maar is inmiddels uitgegroeid tot een eigen onderneming. Ik lever mijn beelden aan diverse media en bedrijven of organisaties tegen een vergoeding. 

Ook krijg ik vaak foto’s toegestuurd van andere fotografen of mensen die toevallig bij een incident staan. In overleg met hen worden deze beelden ook aan de media geleverd om hun toch van het beeld te voorzien. Het kan dus zijn dat je mij niet persoonlijk ziet staan bij een incident maar wel mijn naam bij een foto op een nieuwssite of krant.

Mocht u verder nog vragen aan mij hebben dan kunt u die gerust stellen, kijk hiervoor op de contact pagina hoe u mij kunt bereiken.