Auto’s raken fors beschadigd bij aanrijding in Lieren

Lieren – Op de kruising Kanaal Zuid – Achterste Kerkweg in Lieren heeft woensdagmiddag rond 16.15 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een bestelbus en een personenauto.

Het ongeval gebeurde nadat de bestuurder van de bestelbus Kanaal Zuid over wou steken in de richting van de Achterste Kerkweg. Op het moment dat de bestelbus overstak zag hij daarbij een auto van rechts over het hoofd. De auto schoot door de botsing door in een sloot lager dan de weg. Beide voertuigen raakte door de botsing zwaar beschadigd.

Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. De automobilisten in is een ter plaatse gekomen ambulance onderzocht en behandeld. De inzittenden van de bestelbus kwamen met de schrik vrij. De automobiliste had het zo erg koud dat zij van een politieagente een jas kreeg. De mevrouw hoefde na behandeling in de ambulance niet mee naar het ziekenhuis.

De Achterste Kerkweg was lange tijd afgesloten inverband de afhandeling van het ongeval. Nadat de auto uit de sloot was getakeld en konden beide voertuigen worden afgesleept. Het verkeer onder vond door de aanrijding enige hinder. Zij werden door agenten langs het ongeval geleid.

Foto’s Luciano de Graaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *