11 juni 2018 Albatross wint van Brummen 2-1

Albatross wint van Brummen 2-1

Zondagmiddag speelde het eerste elftal van Albatross tegen Brummen in de strijd tegen degradatie naar de 4e klassen.

Albatross begon matig en in de eerste helft kregen ze nauwelijks kansen. De ploeg uit Brummen creƫerde meer kansen en wist ook te scoren. Na een hele saaie eerste helft stond het 0-1 op het sportpark in Ugchelen.

De tweede helft begon goed voor Albatross. Ze kregen steeds meer kansen en bleef druk zetten op de achterhoede van Brummen.

Dit resulteerde al snel in gigantische kansen maar helaas gingen deze er niet in. In de 70e minuut wist de club uit Ugchelen vanaf een afstandje en met een beetje geluk van de Keeper de 1-1 te maken en lag de wedstrijd weer helemaal open.

Albatross bleef druk zetten maar Brummen kreeg door de snelle counters toch ook meer kansen, maar de verdediging van Albatross was scherp en zorgde ervoor dat de aanval werd onderbroken.

In de 88e minuut scoorde invaller Zuiderduin de 2-1 voor Albatross. Met nog zo 5 minuten te spelen met de extra tijd mee gerekend. Blijf de club uit Ugchelen vechten, maar toch werd Brummen ook gevaarlijk. In de 91e minuut moest een speler van Albatross zo ingrijpen dat hij zijn tweede gele kaart kreeg en het veld moest verlaten.

Ondanks de rode kaart, wist Albatross het met 10 man vol te houden en floot de scheidsrechter in de 93e minuut de wedstrijd af.

Eindstand 2-1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *