Albatross JO11-1 Sluit seizoen af met overwinning

Dinsdagavond speelde Elspeet JO11-1 tegen Albatross JO11-1 tegen mekaar op sportpark Op de Heide in Elspeet. 

De club uit Ugchelen begon matig en slapjes waardoor Elspeet veel kansen kreeg, voor hun gingen er helaas, vielen er geen doelpunten. Door een snelle counter kon Albatross een keer druk zetten op hun achterhoede. De spits van Albatross was een stukje sterker dan zijn tegenstander waarna hij helemaal vrij kwam en tijd had om te schieten, 0-1 stond het dan ook na zo’n 10 minuten spelen. 

De trainer van Elspeet coachte zijn spelers dat ze wat sneller moeten handelen en rust moesten bewaren. Na een kwartier spelen bleek dit met succes. 

De club uit Elspeet kwam terug, kans op kans kregen ze, ondanks dat vele van deze kansen mis waren. Stond het in de rust toch 3-1 voor Elspeet. 

Albatross trainer Sylvan, coachte zijn jongens dat de middenvelder en tevens aanvoerder van Elspeet hun gevaarlijkste speler was en dat of een verdediger of een aanvaller hem moest verdedigen. 

De spelers van Albatross startte goed, er werd meteen druk gezet en er werd strijd geleverd. Dit allemaal bij elkaar resulteerde al snel in een doelpunt. 

Albatross bleef sterk en wist de verdediging steeds te slim af te zijn. Ook kregen de spelers van Albatross door dat de keeper van Elspeet steeds 3/4 meter voor zijn goal stond. Een verdediger van Albatross zag zijn kans schoon en trapte de 3-3 binnen. 

Elspeet zakte compleet in. Na de 3-3 werd het Albatross steeds sterker en terwijl Elspeet in zakte kreeg Albatross kans na kans. Eindstand 3-5 voor Albatross.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *