Albatross JO11-1 eindigt als derde in de poule

De JO11-1 van voetbalvereniging Albatross is donderdagochtend als derde geĆ«indigd in de poule van het Columbia toernooi dat werd gehouden in sporthal Zuiderpark. Het is voor de 35e keer dat het toernooi wordt georganiseerd. 

De ploeg van trainer Kevin van Ekeris werd 3e ondanks een al wel niet beste prestatie. Zijn ploeg verloor namelijk de eerste wedstrijd met 1-4 van Robur et Velocitas. Na een wedstrijd pauze moest zijn elftal weer beginnen aan de volgende wedstrijd tegen Victoria Boys. Ondanks dat Albatross deze wedstrijd beter was en in eerste instantie ook voor stonden konden ze niet met de overwinning ervandoor. Want in de laatste 3 minuten scoorde Victoria Boys de 3-3 en dat was ook meteen de eindstand. 

Direct na de wedstrijd tegen Victoria Boys konden de mannen weer starten aan de volgende lastige wedstrijd namelijk tegen CSV Apeldoorn. Albatross begon sterk en wist dan ook na 5 minuten spelen de 1-0 te maken. 

Helaas bleek het team van CSV Apeldoorn toch een maatje te groot te zijn voor de mannen uit Ugchelen en dat was ook te zien aan de eindstand 1-5 in het voordeel van CSV. 

Ondanks dat er geen wedstrijd is gewonnen. Speelt de ploeg van Van Ekeris aankomende zaterdag in kruisfinales. De tegenstander van deze wedstrijd is nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *